Hlavní tým

Jose Fabra Jose je zakladatelem, ředitelem a hlavním instruktorem Nadace bojových umění. Miluje každý den učit, trénovat, učit se novým věcem a vyzývat se k tomu, aby naše třídy a projekty byly pro naše studenty tím nejlepším, nejúčinnějším a nejkreativnějším zážitkem bojových umění. Pokračoval v tréninku v různých bojových uměních, aby se nikdy nepřestal učit. Diana Stirbu Diana je zakladatelkou, režisérkou a instruktorkou Nadace bojových umění. Diana velkoryse dobrovolně odpoledne vyučuje v našich třídách mládeže a dospělých. Elisabet Almodovar Elisabet je náš dětský bezpečnostní důstojník, asistent trenéra v Little Doragon a ředitel. Elisabet je od prvního dne nedílnou součástí týmu nadace: řízení všech našich nových studentů, interakce s rodiči a pečovateli a zajištění toho, aby všichni naši studenti byli v bezpečí a šťastní. Junior Coaches Naši studenti s nejvyšším hodnocením, kteří ukončili certifikaci juniorských trenérů. Tito studenti trénují s Foundaciónem již od dětských tříd. Věnovali mnoho hodin pomoci při výuce ve večerních hodinách a prázdninových táborech a jsou našimi starostlivými a důvěryhodnými zástupci, kteří vždy rádi pomohou a vedou mladší studenty. Dobrovolníci Spolu s týmem mladých trenérů máme také zkušenou skupinu dospělých dobrovolníků, kteří velkoryse věnují svůj čas podpoře tříd, táborů, workshopů a projektů po celý rok. Důležití lidé pro nás Toto jsou lidé, kterým věříme, že nám poradí, lidé, kteří s námi v případě potřeby nesouhlasí a rozšiřují naše obzory, aby mohli podnikat, tvořivě myslet, provádět sociální změny a dosahovat našich cílů . Od naší správní rady po naše blízké přátele a vše mezi těmito lidmi je životně důležité, aby pomohla Nadaci Doragon pokračovat v růstu. Nevím