Fundația Doragon

Educație pentru arte marțiale bazate pe școală pentru toți

Fundația Doragon oferă cursuri săptămânale pentru studenți cu vârste între 3 și mai mari, tabere de vară Pe tot parcursul anului lucrăm cu școli și dojos municipale, generale și specializate, oferind cursuri, proiecte și ateliere pentru îmbunătățirea curriculumului. Fundația Doragon este mai mult decât un club de arte marțiale, Suntem o familie. Suntem aici pentru a fi incluși și a accepta, pentru a ne sprijini și a ne consolida reciproc, pentru a sărbători progresul și realizarea membrilor noștri și pentru a recunoaște că fiecare învață în ritmul propriu. Folosim întărire pozitivă în învățământul nostru și arătăm și încurajăm constant comportamentul respectuos în rândul studenților, antrenorilor, instructorilor și membrilor familiei. Studenții noștri provin din medii diferite de acasă. Acceptăm neuro-diversitatea și toate clasele noastre sunt accesibile tuturor nivelurilor de capacitate fizică. Doar să ne informați dacă aveți nevoie de sprijin suplimentar, dacă sunteți preocupați de ceva sau dacă vă putem ajuta și puteți face modificări pentru a vă susține. Fundația Doragon și Doragon Arts Martial Dojos au fost înființate în 2010 de Jose Fabra și Diana Stirbu ca o întreprindere socială. Aceasta înseamnă că suntem concentrați pe îmbunătățirea vieții studenților noștri, suntem accesibile și independenți. Trăim după valorile noastre. Toate beneficiile pe care le obținem vizează furnizarea de cursuri și tabere de vară pentru copii și tineri care altfel nu ar avea acces la astfel de lucruri. Lucram, oferim burse sportive și strângem bani pentru Fundația Doragon. Abordarea noastră: orele noastre se bazează pe autoapărare Kick Boxing, cu accent pe: Protecție practică de sine, personalitate de încredere, abilități sociale, rezistență, stamină, disciplină de sine, disciplină, respect, onestitate, atentie elevii noștri să înțeleagă arta noastră marțială dacă apreciază cultura din care provine. Nu știu

Traemos nuestro dojo emergente a su entorno escolar y ofrecemos clases que mejoran el plan de estudios y se adaptan a las necesidades y habilidades individuales de sus estudiantes. Desarrollamos su confianza en sí mismos, desarrollamos una interacción social positiva y fomentamos la aptitud física y el establecimiento de objetivos de habilidades para la vida de todos.

Fundația Doragon este un proiect dezvoltat direct din programa școlii de arte marțiale a fundației, care oferă o introducere în lumea artelor marțiale tradiționale printr-un amestec de cultură, mișcare, autoapărare și distracție. Aceste clase introduc, de asemenea, studenților valorile pe care se bazează Fundația: Familie (kazoku), Sănătate (kenko), Respect (sonkei), Bucurie (yorokobi), Onestitate (shojiki), Comunicare (tsushin) și Inimă / minte / Sprit (kokoro)

Programul este împărțit în 6 săptămâni și fiecare săptămână se concentrează pe o temă cheie diferită, împreună cu secțiunile obișnuite ale clasei care fac parte din fiecare săptămână. Dezvoltat pentru 10-20 de participanți, conținutul este conceput pentru studenții cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, cu fiecare sesiune săptămânală axată pe un anumit subiect care poate fi adaptat la nevoile / abilitățile participanților.